Over Zorg in Balans

Zorg in Balans is erkend zorgverlener in Nijmegen en gecontracteerd zorgaanbieder in Arnhem en omstreken. Wij bieden begeleiding aan mensen met een licht verstandelijke, psychische of sociale beperking. Wij werken samen met verschillende welzijnsorganisaties zoals; Pluryn, Kairos,  Werkbedrijf, reclassering, Stichting MEE, vrijwilligersorganisaties, sociale wijkteams en andere zorgorganisaties. Daarnaast zetten wij in op weerbaarheidstrainingen, muziek als dagbesteding en persoonlijke ontwikkeling. 

Wij ondersteunen bij het vergroten van kansen op een zo volwaardig en zelfstandig mogelijke plek in de samenleving. Eigen kracht en mogelijkheden zijn het uitgangspunt: naar eigen vermogen kunnen participeren in de samenleving. Zorg in Balans is een kleine zorginstelling en werkt met een hecht en zeer betrokken team. 

Kernwaarden

In ons team staan de volgende kernwaarden centraal: 

Laagdrempelig: Op werkdagen zijn we de gehele dag telefonisch bereikbaar. Zo nodig wordt u door u vaste contactpersoon teruggebeld. Ons kantoor is centraal gelegen en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.
Samenwerken: Zorg in Balans werkt met een klein team, hierdoor zijn communicatie lijnen korter en zijn de medewerkers meer betrokken bij de casuïstiek.
Betrokkenheid: Onze begeleiders kennen alle cliënten.
Innovatief: Zorg in Balans draagt actief en effectief bij aan het continu verbeteren van het kwaliteitsmanagementsysteem, onder andere door de de ISO9001:2015 certificering.
Respect: Zorg in Balans kent een basishouding van respect en meerzijdige partijdigheid.
Bewustzijn: Er wordt gewerkt aan versteviging van de eigen regie van de cliënt. Het denkvermogen wordt aangesproken en de cliënt is naar vermogen eigenaar en regisseur van zijn eigen plan.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.