Over ons

Ons team staat voor je klaar!

Zorg in Balans is erkend zorgverlener in Nijmegen en gecontracteerd zorgaanbieder te Arnhem, Overbetuwe en Ede. Wij bieden begeleiding aan mensen met een licht verstandelijke, psychische of sociale beperking. Wij werken samen met verschillende welzijnsorganisaties zoals; Pluryn, Kairos, Werkbedrijf, reclassering, Stichting MEE, vrijwilligersorganisaties, sociale wijkteams en andere zorgorganisaties. Daarnaast zetten wij in op weerbaarheidstrainingen, muziek als dagbesteding en persoonlijke ontwikkeling.

Wij ondersteunen bij het vergroten van kansen op een zo volwaardig en zelfstandig mogelijke plek in de samenleving. Eigen kracht en mogelijkheden zijn het uitgangspunt: naar eigen vermogen kunnen participeren in de samenleving. Zorg in Balans is een kleine zorginstelling en werkt met een hecht en zeer betrokken team.

Gino ZIB

Gino Berhitu

Eigenaar & Ambulant begeleider

Mijn naam is Gino Berhitu, eigenaar en ambulant begeleider bij Zorg in Balans. Ik werk al vanaf 2007 in de zorg, mijn specialisme ligt voornamelijk bij complexe gedrags problematieken.

In 2017 heb ik Zorg in Balans opgericht, mijn visie is dat je vooral naast de cliënt moet gaan staan. Het mee bewegen en het actief luisteren naar de behoeften en wensen van de cliënt staat hierin centraal. Wederzijds respect is nodig om een goede basis en vertrouwensband te creëren.

1517001013595

Ivo Doors

Zorgcoördinator Ede & Ambulant begeleider

Mijn naam is Ivo Doors en ben voor Zorg in Balans werkzaam in Ede als ambulant begeleider. Tevens ben ik daar ook de zorgcoördinator.

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met autisme en ondersteun ook GGZ-cliënten om deel te nemen aan de maatschappij. Wat ik boeiend vind aan mijn werk is de diversiteit aan problemen en hulpvragen van cliënten, wat het werk erg afwisselend maakt. Het is bijzonder om bij te dragen aan het herstel en de zelfontwikkeling van cliënten, en mijn doel is om hun deelname aan maatschappelijke activiteiten te vergroten en hun capaciteiten optimaal te benutten. Ik geniet van het creatieve proces van het vinden van oplossingen en het geduldig bijstaan van mijn cliënten in hun veranderingen en uitdagingen.

DSC04125

Artemis Tsouknidis

Vennoot & Ambulant begeleider

Mijn naam is Artemis Tsouknidis, vennoot, ambulant begeleider en kwaliteitsmedewerker bij Zorg in Balans.

Na ruim een jaar gewerkt te hebben met de doelgroep verstandelijk gehandicapten, werk ik nu inmiddels 4 jaar bij Zorg in Balans als ambulant begeleider.

Ik ben een echt mensenmens, ik heb van jongs af aan graag met mensen willen werken. In het bijzonder met mensen die de grip op het leven eventjes kwijt zijn en een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Samen opzoek gaan naar kansen en mogelijkheden om weer lichtpuntjes te herkennen. Ik ben laagdrempelig in contact, open en eerlijk en zonder waardeoordeel.

Jim Zorg In Balans

Jim van Alst

Zorg coördinator

Mijn naam is Jim, ik heb inmiddels ruim 10 jaar ervaring in het werken met verschillende specifieke doelgroepen als coach, woonbegeleider, persoonlijk begeleider en de afgelopen 5 jaar als ambulant begeleider.

Het werken met mensen en daarbij het steuntje in de rug bieden die nodig is geeft mij veel energie. Ik ben van nature een vrij rustig persoon, iemand die betrokken, sociaal, sportief en ondernemend is. Ik werk graag op mate van gelijkheid en bied een veilige omgeving, waarbij via zelfregulatie stappen gezet kunnen worden naar meer zelfstandigheid.

DSC04255

Bart van Domburg

Ambulant begeleider

Ik ben een ambulant begeleider die veel waarde hecht aan eerlijke communicatie, de cliënt in zijn of haar kracht stellen om doelen te behalen en vooral te kijken naar wat de cliënt wel kan.

Tijdens dit proces maak ik gebruik van mijn eigen kwaliteiten: goed luisteren naar de behoeftes van de cliënt, relativeren en motiveren, het uitstralen van de 3 R’s (rust, reinheid en regelmaat) en het tonen van betrokkenheid.

Isja Zorg In Balans

Isja van Mierle

Ambulant begeleider

Mijn naam is Isja van Mierle ik ben een luisterend oor, direct, sta altijd klaar voor een ander, eerlijk en positief ingesteld.

In mijn werk neem ik mijn verantwoordelijkheid voor mijn taak en staat de cliënt centraal. Hierbij ga ik uit van de kwaliteiten en competenties van de cliënt. Ik ga samen met mijn cliënt de weg zoeken die voor hem of haar het meest oplevert.

Ik neem de tijd om te luisteren, observeren en te evalueren. Ik ben een stabiele factor voor de cliënten, dit uit zich in het vertrouwen vanuit de cliënt naar mij en andersom.

Joep ZIB

Joep Greijmans

Ambulant begeleider

Mijn naam is Joep en ik ben ambulant begeleider. Ik heb mijn afstudeerstage bij Zorg in Balans inmiddels afgerond. Deze periode heb ik als ontzettend aangenaam ervaren mede dankzij de fijne collega's om mij heen en nu ga ik hier aan de slag als medewerker!

Ik vind het heel erg waardevol dat mensen groeien. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen. Ik straal openheid uit naar mensen toe en ik kijk naar mogelijkheden in plaats van beperkingen.

Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan!

ZIB_Sylvana

Sylvana Berhitu

Ambulant begeleider

Mijn naam is Sylvana. Momenteel doe ik de opleiding Social Work op de HAN en loop ik stage bij Zorg in Balans. Ik ben hier warm ontvangen door de betrokkenheid van alle medewerkers. Elk persoon heeft hier zijn/haar eigen krachten en vaardigheden, waarbij ik op verschillende vlakken ondersteuning krijg. Dit geeft mij meer mogelijkheden om te ontwikkelen in het ambulant begeleiden en kwaliteitanalyses.

ZIB_Etienne

Etienne van Trigt

Ambulant begeleider

Mijn naam is Etienne van Trigt en ik ben binnen zorg in balans actief als ambulant begeleider.

Vertrouwen is voor mij de fundering van een prettige werkrelatie. Hier neem ik graag ruim de tijd voor. Ik vind het belangrijk om jou als persoon te leren kennen. Ik werk transparant waardoor jij precies weet wat je aan mij hebt als begeleider.

Ik straal rust uit en er is altijd ruimte voor een geintje. Graag werk ik samen met jou aan jouw doelen om de kwaliteit van jouw leven te verbeteren.

Tekengebied 4@4x-8

Berivan Sadek

Ambulant begeleider

Mijn naam is Berivan Sadek en ik ben ambulant begeleider bij Zorg in Balans. Ik heb de opleiding Maatschappelijk werk & Dienstverlening afgerond. Hier heb ik veel kennis opgedaan. Tijdens mijn opleiding ben ik erachter gekomen dat het bieden van ondersteuning en begeleiding aan mensen mij voldoening geeft. Het geeft me een goed gevoel wanneer mensen levensdoelen behalen.

Ik heb een empathisch vermogen richting de mens en een verantwoordelijkheidsgevoel voor het proces van de mensen die ik begeleid. Ik vind het belangrijk om altijd het positieve in het leven bij de mens centraal te houden. Het belangrijkste voor mij is om te kijken naar daadkrachten en hier gebruik van te maken. Dit zorgt voor zelfredzaamheid, zelfvertrouwen en het gevoel van eigen regie in het leven.

ZIB_fotos_oktober-1

Suzanne Harmes

Ambulant begeleider

Ik ben Suzanne Harmes en ik werk als ambulant begeleider bij Zorg In Balans.

Mijn passie ligt in het werken met mensen, en mijn expertise ligt in het helpen van mensen om weer in contact te komen met hun lichaam. Vaak hebben cliënten onveilige en moeilijke situaties in hun leven meegemaakt. Het is mijn doel om, naast praktische hulp, cliënten te ondersteunen bij het opbouwen van een gereguleerd zenuwstelsel, zodat ze weer veiligheid kunnen ervaren in hun leven

ZIB_fotos_oktober-7

Fleur Sewalt

Ambulant begeleider

Mijn naam is Fleur en ik ben ambulant begeleider. Ik ben bij Zorg in Balans terecht gekomen doordat ik hier eerst mijn afstudeeropdracht, vanuit de opleiding Toegepaste Psychologie op de HAN in Nijmegen, heb mogen afronden. Tijdens het afstuderen ben ik begeleid door een fijn en motiverend team. Dit is ook een van de redenen dat ik ben blijven hangen.

De voornaamste reden is dat ik het werk erg leuk vind om te doen. Ik kijk graag met een positieve blik naar problemen en probeer altijd in oplossingen te denken. Het werken aan jouw doelen staat vooraan, maar er is altijd tijd voor een grapje. Tot slot stel ik mij open en transparant op om een goede relatie op te bouwen. We moeten het immers samen doen!

ZIB_fotos_oktober-4

Judith Roelofs

Ambulant begeleider

Mijn naam is Judith Roelofs, ambulant hulpverlener bij Zorg in Balans.

Ik werk sinds 2000 in de hulpverlening en heb met diverse doelgroepen en gezinnen gewerkt. Mijn stijl van werken past bij mijn persoonlijkheid, open, vriendelijk en recht door zee. Ik vind het belangrijk om aan te sluiten bij wat jouw vraag is en wat daarachter zit, zodat je (weer) meer grip op je leven hebt. Daarbij gebruik ik ook familieopstellingen om dieper op je vraag in te gaan.

Jonathan Zorg in Balans

Jonathan

Ambulant begeleider

Mijn naam Jonathan. Ik werk sinds maart 2024 bij Zorg in Balans als ambulant begeleider.

Hiervoor heb ik bij de RIBW gewerkt als persoonlijk begeleider en heb oa ervaring opgedaan bij JJI de Hunnerberg en New Arts college.

Ik ben zelf rustig van karakter, laagdrempelig in contact en hou ervan als we naast het werken aan doelen ook samen kunnen lachen. Ik werk graag vanuit wederzijds respect en sta naast de cliënt ipv tegenover. Samen kunnen we veel bereiken.

Kelsey Zorg In Balans

Kelsey

Ambulant begeleider

Mijn naam is Kelsey en ik ben ambulant begeleider bij Zorg in Balans.

Tijdens mijn opleiding heb ik mijzelf ontwikkeld binnen het GGZ domein. Nu mag ik als ambulant begeleider mijn kennis en ervaring inzetten om mensen te ondersteunen bij diverse hulpvragen. Wat ik belangrijk vind is dat er aandacht en nabijheid is voor de individu. om vooral het ontwikkelen van zelfredzaamheid en zelfvertrouwen te ondersteunen, zodat zij later weer zelfstandig hun leven kunnen leiden.

Onze kernwaarden

Laagdrempelig

Op werkdagen zijn we de gehele dag
telefonisch bereikbaar. Zo nodig wordt u
door u vaste contactpersoon teruggebeld.
Ons kantoor is centraal gelegen en makkelijk
bereikbaar met het openbaar vervoer.

Samenwerken

Zorg in Balans werkt met een klein team, hierdoor zijn communicatie lijnen korter en zijn de medewerkers meer betrokken bij de casuïstiek.

Betrokkenheid

Onze begeleiders kennen alle cliënten.

Innovatief

Zorg in Balans draagt actief en effectief bij aan het continu verbeteren van het kwaliteitsmanagementsysteem, onder andere door de de ISO9001:2015 certificering.

Bewustzijn

Er wordt gewerkt aan versteviging van de eigen regie van de cliënt. Het denkvermogen wordt aangesproken en de cliënt is naar vermogen eigenaar en regisseur van zijn eigen plan.

Respect

Zorg in Balans kent een basishouding van respect en meerzijdige partijdigheid.